Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Ασπασία Βουτσινά

  Ενα δημοσιο ευχαριστώ σ'εναν υπέροχο ανθρωπο κι επιστημονα που ειναι δίπλα μου σε οτι κι αν τον εχω χρειαστεί μεχρι τωρα! σ' ευχαριστω!!!!!

 • Mαρία

  11/11 Σ' ευχαριστω...Τετοια μερα καθε χρονο !!! Best doctor ever! Χαρη σε σενα, εχω τωρα στην αγκαλια μου ενα γερο παιδι!

 • Eλένη

  Με την πρωτη επίσκεψή μου στο ιατρείο έμεινα πολύ ικανοποιημενη. Ο γιατρός ήταν ευγενικος, επικοινωνιακος κι έλυσε κάθε απορία μου με απλά και κατανοητά λόγια. Ο χώρος του ιατρειου ήταν παρα πολύ καθαρός κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό.

 • Eυαγγελία

  Στην πρώτη μου επίσκεψη μου άρεσε πολύ ο χώρος, με χαλάρωσε πολύ η μουσική που έπαιζε κατά την διάρκεια της εξέτασης και επίσης μου άρεσε που τηρούνταν όλοι οι κανόνες υγιεινής. Οι απορίες μου λύθηκαν με επαρκείς και σαφείς επεξηγήσεις και κατανόησα τη σημασία του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ ένιωσα άβολα γιατί φοβόμουν τη νάρκωση αλλά ο γιατρός με τις επεξηγήσεις του με έκανε να νιώσω ασφάλεια. Εκτίμησα ότι ήταν κοντά μου  καθ’ όλη αυτή τη δοκιμασία και κατάλαβα ποσό δίκιο είχε όταν επέμεινε να μην αναβάλλω το χειρουργείο μου.

 • Μάγδα

  Από τα 16 μου έχουμε χτίσει πραγματική σχέση εμπιστοσύνης. Είμαι τυχερή που έχω εσένα για γυναικολόγο!

 • Καλοτίνα

  Έψαχνα να βρω έναν νεο γυναικολόγο με νέες αντιλήψεις. Βρήκα έναν «άνθρωπο» γιατρό! Συζητήσαμε διεξοδικά και επανειλημμένα τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε στην περίπτωσή μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι πλήρως ενημερωμένη. Κατάφερε να μου διώξει κάθε άγχος που είχα για την επέμβαση. Ήταν δίπλα μου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση. Ευχαριστώ!!!