Dr Δευκαλίων Καρακαλπάκης
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Είμαι ο Δευκαλίων Καρακαλπάκης, Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος , Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εμπειρία σε Νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και της Μ.Βρετανίας όπως το St Mary’s Hospital του Imperial College στο Λονδίνο.
Από την εμπειρία μου στην Αγγλία εκτίμησα την προσήλωση των παρόχων υπηρεσιών υγείας, σε ένα πλαίσιο αρχών και αξιών, το οποίο έχει καθοριστεί απο το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας αποτελώντας τον κοινό κορμό για την παροχή των υγειονομικών υπηρεσιών, όλων τον βαθμίδων. Aπο πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ότι αυτός ο τρόπος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος με αντιπροσωπεύει. Από τότε συνεχίζω να βασίζομαι σε αυτό το πλαίσιο συνδυάζοντας τις ιατρικές γνώσεις και την επιστημονική κουλτούρα της Μεγάλης Βρετανίας με την Ελληνική ιατρική πραγματικότητα.

Όλες οι επικοινωνίες αντιμετωπίζονται με εχεμύθεια, σεβόμενοι το ιατρικό απόρρητο.

Δέσμευση στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών

Με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις, συμμετοχές σε συνέδρια και τήρηση των κανόνων υγιεινής στο ειδικά διαμορφωμένο με αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές ιατρείο, με ενσωματωμένη smart τεχνολογία και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό πετυχαίνουμε την υψηλών προδιαγραφών παροχή ιατρικών υπηρεσιών για όλους τους ασθενείς.

Από το 2014 συνεργάζομαι με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας, ΙΑΣΩ, Μητέρα και ΡΕΑ.
Ο ασθενής έρχεται πρώτος
Tο καλό του ασθενούς είναι πάντα ο μοναδικός στόχος. Για αυτό τον λόγο δίνεται έμφαση στη λεπτομέρεια και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του.
Σεβασμός και Αξιοπρέπεια
Kάθε ασθενής ή έγκυος αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αξιοπρέπεια, λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε ανθρώπου.
Επικοινωνία και συνεργασία
Ακούω την ασθενή και την έγκυο με προσοχή. Σέβομαι την άποψη τους. Παρέχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και απαντάω όλες τις ερωτήσεις-απορίες. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία!
Συμπόνοια και Κατανόηση
Αντιμετωπίζω την έγκυο, την ασθενή και τους συνοδούς τους πάντα με ευγένεια και ευαισθησία γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Είμαι δίπλα τους ως ιατρός και ως άνθρωπος.
Ψάχνετε Μαιευτήρα - Γυναικολόγο στην Αθήνα; 

Καλέστε Τώρα 2107795888 ή 6980601010

Λεωφόρος Κηφισίας 118, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Υπηρεσίες

Διερεύνηση υπογονιμότητας

Εξωσωματική γονιμοποίηση

First time at the Gynecologist

1η Φορά στο Γυναικολόγο

Η πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο γίνεται αφού έχει ξεκινήσει η σεξουαλική ζωή, αλλά συνηθίζεται να γίνεται και νωρίτερα, ώστε να ενημερωθείς για θέματα που αφορούν τη γυναικεία φύση, την αντισύλληψη αλλά και την προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η γυναικολογική εξέταση είναι μία διαδικασία που πολλές γυναίκες φοβούνται και συχνά αποφέυγουν, παρά τις προειδοποιήσεις απο κουρφαίους ιατρικούς οργανισμούς, ενώ συχνά σκέφτονται ότι δεν χρειάζονται ιατρό εαν δεν έχουν κάποιο σύμπτωμα. Στην πραγματικότητα όμως ο γυναικολογικός έλεγχος αποτελεί υπεύθυνη στάση ζωής, εξασφαλίζοντας τη σωματική υγεία και την αναπαραγωγική δυνατότητα των γυναικών. Πολλές παθήσεις έχουν λίγα συμπτώματα αρχικά και μόνο η έγκαιρη ανίχνευση αυξάνει τις πιθανότητες θετικής πρόγνωσης.

Δεν χρειάζεται άγχος, όλη η διαδικασία διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Annual Gynecological Examination

Ετήσιος Γυναικολογικός Έλεγχος

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την αντιμετώπιση των περισσότερων παθήσεων στην ιατρική. Πολλές καλοήθεις καταστάσεις όπως δυσπλασία του τραχήλου της μήτρας, κύστεις ωοθηκών, ενδομητρικοί πολύποδες και ινομυώματα αλλά και γυναικολογικοί καρκίνοι που εντοπίζονται σε πολύ αρχικό στάδιο, μπορούν να αντιμετωπιστούν εγκαίρως και οι ασθενείς να θεραπευτούν. Γι’ αυτόν τον λόγο όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο τον τακτικό γυναικολογικό τους έλεγχο

Mε τον τακτικό προληπτικό έλεγχο ο γυναικολόγος μπορεί να εντοπίσει και άλλα μη γυναικολογικά προβλήματα και να καθοδηγήσει ανάλογα τη γυναίκα. Επομένως ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος παίζει ουσιαστικό ρόλο στην προστασία της υγείας και της γονιμότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Για Γυναικολογικά Θέματα και την Ετήσια Παρακολούθηση

Do You Think You Are Pregnant?

Νομίζεις ότι είσαι Έγκυος;

Με την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης μπορεί να νιώσετε χαρά και ενθουσιασμό αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να εκπλαγείτε από τα συναισθήματα σας, να μην νιώσετε όπως θα περιμένατε ή ακόμη και να νιώσετε άγχος παρόλο που ανυπομονούσατε για την εγκυμοσύνη. Εαν πρόκειται για απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη, μπορεί να νιώσετε, μπερδεμένη, πιθανώς να χρειάζεστε λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε στη νεα πραγματικότητα. Ακόμη κι αν νιώθετε αβέβαιη αρχικά, δε σημαίνει ότι δε θα ευχαριστηθείτε την εγκυμοσύνη αργότερα και δεν θα ενθουσιαστείτε με τον ερχομό του μωρού σας.
Ο γυναικολόγος σας είναι εδω για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει και να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στην ιδέα της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Pregnancy Monitoring with your Gynecologist

Παρακολούθηση Εγκυμοσύνης με τον Γυναικολόγο σας

Κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Με τη σωστή και προσεκτική παρακολούθηση και συνεργασία, η γυναίκα μπορεί να νοιώσει ασφάλεια για την καλή κατάσταση του εμβρύου της και να απολαύσει την εγκυμοσύνη της χωρίς άγχος, και φόβο.

Σε αυτή την επίσκεψη είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε και εσείς ερωτήσεις και να λύσετε τυχόν απορίες που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί. Εαν θέλετε μπορείτε να τις έχετε σημειώσει σε κάποιο χαρτί απο πριν. Σε κάθε περίπτωση μη φοβηθείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε και εκφράστε τα συναισθήματά και τις προτιμήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Με Μεγάλη Εμπειρία στις Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου. Σκοπός μου είναι ο ιδανικός τοκετός, με υγιέστατη μαμά και ακόμα πιο υγιές μωράκι!

Για την Παρακολούθηση της Εγκυμοσύνης και για τον Τοκετό σας

Με Εμπιστεύτηκαν...

Defkalion Karakalpakis