Δρ Δευκαλίων Καρακαλπάκης, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Είμαι ο Δευκαλίων Καρακαλπάκης, Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος , Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εμπειρία σε Νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και της Μ.Βρετανίας όπως το St Mary’s Hospital του Imperial College στο Λονδίνο.

Από την εμπειρία μου στην Αγγλία εκτίμησα την προσήλωση των παρόχων υπηρεσιών υγείας, σε ένα πλαίσιο αρχών και αξιών, το οποίο έχει καθοριστεί απο το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας αποτελώντας τον κοινό κορμό για την παροχή των υγειονομικών υπηρεσιών, όλων τον βαθμίδων. Aπο πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ότι αυτός ο τρόπος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος με αντιπροσωπεύει. Από τότε συνεχίζω να βασίζομαι σε αυτό το πλαίσιο συνδυάζοντας τις ιατρικές γνώσεις και την επιστημονική κουλτούρα της Μεγάλης Βρετανίας με την Ελληνική ιατρική πραγματικότητα.

Με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις, συμμετοχές σε συνέδρια και τήρηση των κανόνων υγιεινής στο ειδικά διαμορφωμένο με αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές ιατρείο, με ενσωματωμένη smart τεχνολογία και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό πετυχαίνουμε την υψηλών προδιαγραφών παροχή ιατρικών υπηρεσιών για όλους τους ασθενείς.

Από το 2014 συνεργάζομαι με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας, ΙΑΣΩ, Μητέρα και ΡΕΑ. Απο το 2019 είμαι Επιμελητής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ, πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”.